operation-libero.ch/en

Operation Libero ziet zichzelf als een politieke beweging, die campagne voert voor een kosmopolitisch en toekomstgericht Zwitserland.

destraatop.org

De straat op! Met elkaar in gesprek gaan over de verkiezingen. Hoe? Gewoon, mensen aanspreken en zo respectvol en empathisch mogelijk een dialoog aangaan.

PVV? Ik zeg NEE

Deze facebookpagina is een initiatief om bij te dragen aan een bewuste keuze bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.

NieuwsCheckers

Masterstudenten van de opleiding Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden checken en duiden de feiten in het nieuws.

Stemmingmakerij

Wij willen verder kijken dan de angstgevoelens en hebben de feiten even op een rijtje gezet. Gebruik en deel deze grafieken in aanloop naar de verkiezingen. Maar vooral, ga stemmen!

Keep it complex – make it clear!

Tool and ideas to get involved in everyday politics.

New Urban Collective

Politiek café mensen van Afrikaanse & Afro-Caribische herkomst

Ieder1

Wat als het ons lukt om op 15/03 te stemmen vóór een NL van ? Vóór leiders die hun woorden gebruiken om te verbinden in plaats van te breken? Join! @ieder_1

Ik-ben-verbonden.nl

Wij stellen vast dat verschillen het begin zijn van verbinding. Dat we hoe dan ook altijd al met elkaar verbonden zijn. En dat dit ons niet bang moet maken, maar nieuwsgierig en oprecht, barmhartig en solidair.
op twitter: www.twitter.com/ikbenverbonden 

Nederland: Wereldland

Burgerinitiatief Nederland: Wereldland.

Motto: Bescherm de Rechtsstaat. Hier vind je onze Oproep voor de demonstratie op 11 maart 2017 in Amsterdam.

Ook via www.facebook.com/NLWereldlandtwitteraccount: @NLWereldland en  via Instagram zijn we te bereiken.

De Beweging

Door met elkaar in gesprek te gaan wil de Beweging bijdragen aan een open samenleving met wederzijds begrip. Iedereen moet zich vertegenwoordigd voelen. Met de Nationale Luistercampagne wil de Beweging binnen een jaar in gesprek gaan met 1 miljoen mensen over het Nederland van nu voor het Nederland van morgen. Niet haten, maar praten! www.facebook.com/vroegbijdepinken